Aston Martin va prezenta la Geneva un concept care va sta la baza SUV-ului electric Lagonda

Aston Martin va prezenta All-Terain Concept la Salonul Internaţional Auto de la Geneva, acestă concept fiind un precursor pe baza căruia noul brand electric Langonda va construi un SUV.

Aston Martin va prezenta la Geneva un concept care va sta la baza SUV-ului electric Lagonda Aston Martin va prezenta la Geneva un concept care va sta la baza SUV-ului electric Lagonda

Aston Martin va prezenta All-Terain Concept la Salonul Internaţional Auto de la Geneva, acestă concept fiind un precursor pe baza căruia  noul brand electric Langonda va construi un SUV, informează Automotive News Europe.

SUV-ul Lagonda este gândit ca un concurent electric pentru Rolls-Royce Cullinan.

Aston Martin a încetat să mai fabrice modelul Lagonda în 1958, dar acum vrea să reînvie brandul şi să distrugă oligopolul instaurat de Rolls-Royce şi Bentley pe piaţa sedanelor ultraluxoase.

All-Terain Concept va fi prezentat pe 5 martie la Geneva, şi va sta la baza primului model Lagonda. Prezentarea modelului înainte de producţie se va face în 2021. Un sedan va urma SUV-ului, anul următor.

Aston Martin a anunţat că plaforma electrică Lagonda va permite dezvoltarea de modele ultraluxoase cu spaţiu interior mare, iar acestea nu vor fi mult mai lungi decât modelele sport ale companiei.

SUV-ul Lagonda va fi poziţionat ca un rival mai modern al modelului Rolls-Royce Cullinan, în speranţa că îşi vor diversifica clientela pe anumite pieţe, precum China.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.