Audi a lansat producţia de motoare electrice la uzina din Ungaria

Autor: Marius Vișan 25 iul. 2018 Mașini electrice
Audi a lansat producţia de motoare electrice la uzina din Ungaria

Audi a lansat producţia de serie a motoarelor electrice la uzina din oraşul Gyor, Ungaria. Surse din interiorul companiei Audi au declarat că motoarele vor fi fabricate pentru modelele e-tron. Capacitatea zilnică iniţială va fi de aproximativ 400 de motoare electrice, care poate fi mărită treptat. Uzina Audi din oraşul Gyor, şi este unul dintre cei mai importanţi exportatori din această ţară. 

Instalaţiile de producţie, roboţii, precum şi staţiile de bulonare şi măsurare sunt instalate în poziţii fixe, dar nu sunt legate între ele cu o bandă lineară. În schimb, angajaţii produc sistemele de propulsie în baza metodei modulare, în insule de producţie. Deşi există o succesiune predefinită a paşilor de asamblare, sistemul modular permite căi ramificate şi mai multă libertate de acţiune în procesul de producţie. Componentele sunt transportate la staţiile de lucru de către vehicule fără şofer, controlate de sisteme IT inteligente.

În paralel cu divizia de producţie, Audi Ungaria a instalat şi trei bancuri de testare pentru motoare electrice în departamentul de dezvoltare a motoarelor, pentru operaţiuni continue de testare şi încărcare. Angajaţii au fost instruiţi suplimentar la centrul tehnic pentru producţie, pentru a deveni experţi în domeniul motoarelor electrice.

Audi Ungaria a produs anul trecut un număr total de 1.965.165 de motoare, compania fiind astfel unul dintre cei mai mare producători de motoare din lume. La fabrica din Győr au fost produse în 2017 şase tipuri diferite de motoare pe benzină şi trei tipuri diferite de motoare diesel, cu puteri între 63 kW (86 CP) şi 470 kW (639 CP). Circa 6.000 de angajaţi produc zilnic aproximativ 9.000 de motoare pentru 32 de unităţi de producţie ale Grupului Volkswagen.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide