Audi lansează o trotinetă electrică de 2.000 de euro - GALERIE FOTO

Audi a prezentat conceptul e-tron Scooter, care combină avantajele unei trotinete electrice cu cele ale unui skateboard.

Audi lansează o trotinetă electrică de 2.000 de euro - GALERIE FOTO Audi lansează o trotinetă electrică de 2.000 de euro - GALERIE FOTO

Audi a prezentat conceptul e-tron Scooter, care combină avantajele unei trotinete electrice cu cele ale unui skateboard.

Trotineta electrică cântăreşte 12 kilograme şi este piabilă pentru a fi transporată şi cu mijloacele în comun sau pentru a fi depozitată în portbagaj.

Producţia şi vânzările vor începe anul viitor.

Bateria şi componentele electronice şi află în braţul ghidonului, iar autonomia este afişată pe un display. Audi e-tron Scooter are o autonomie de 20 de kilometri, dar modelul are şi sistem de recuperare a energiei la frânare şi sistem de frânare hidraulic. Viteza maximă este de 20 km/oră.

Trotineta electrică Audi vine dotată cu lumini LED în faţă şi spate, iar conexiunea Bluetooth permite diverse setări, dar previne şi furtul.

Preţul de vânzare va fi de 2.000 de euro.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.