BMW primeşte comenzi pentru SUV-ul electric iX3 - GALERIE FOTO

La fel ca Mercedes, Audi şi Jaguar, BMW ...

BMW primeşte comenzi pentru SUV-ul electric iX3 - GALERIE FOTO BMW primeşte comenzi pentru SUV-ul electric iX3 - GALERIE FOTO

Audi şi Mercedes-Benz sunt pe cale să-şi lanseze noile SUV-uri electrice, iar BMW nu doreşte să fie singurul mare producător german de automobile premium care rămâne în urmă, chiar dacă primul model electric intră în segment abia peste 2 ani. Pentru a ţine pasul, BMW începe să ia comenzi pentru SUV-ul electric iX3.

La fel ca Mercedes, Audi şi Jaguar, BMW se îndreaptă spre Norvegia pentru a-şi vinde primele maşini electrice. Astfel, locuitorii acestei ţări au fost invitaţi de BMW să-şi rezerve un vehicul iX3.

BMW solicită 15.000 coroane norvegiene (aproximativ 1.800 de dolari) pentru a rezerva vehiculul. Compania a reamintit faptul că vehiculul este programat pentru producţie în 2020 şi nu are deocamdată un pret.

La începutul acestui an, BMW a confirmat că SUV-ul full-electric iX3 va fi construit în China şi va fi exportat pe alte pieţe.

Atunci când a dezvăluit conceptul de vehicul în aprilie, BMW a spus că are o putere maximă de "peste 200 kW / 270 CP" şi este alimentat de o "baterie de înaltă tensiune model cu o capacitate de peste 70 kWh". Aceasta oferă o autonomie de mai mult de 400 de kilometri (249 mile) în ciclul WLTP.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.