Bulgarii vor construi supercar-uri electrice care vor concura cu Porsche, Aston Martin şi Maserati

Sin Cars International Eood produce maşini de curse

Bulgarii vor construi supercar-uri electrice care vor concura cu Porsche, Aston Martin şi Maserati Bulgarii vor construi supercar-uri electrice care vor concura cu Porsche, Aston Martin şi Maserati

Firma bulgărească Sin Cars International Eood va începe să construiască supercar-uri electrice care vor concura cu Porsche, Aston Martin şi Maserati.

Sin Cars International Eood produce maşini de curse care sunt prezente in competiţiile GT4. Bloomberg înformează că bulgarii lansează o ofertă publică la Bursa din Sofia pentru a finanţa realizarea uni vehicul electric.

Valoarea ofertei lansate de fabricantul bulgar ale căruik maşini concurează Porsche, Aston Martin şi Maserati este de 20 milioane leva, echivalentul a 11,7 milioane dolari.

Oferta va fi lansată anul viitor a spus proprietarul Sin Car, Rosen Daskalov, in cursul unui interviu ce a avut loc la fabrica sa din Ruse Bulgaria.

Compania Sin Cars, veche de doar 5 ani, a prezentat primul său model electric omologat pentru drumurile publice la Salonul Auto de la Geneva de anul aceasta. Modelul S1 începe de la 40.000 de euro.

Modelul mic L-City, fabricat în Ruse, va fi prezentat anul viitor la Geneva. Aceasta va oferi o platformă modulară care suportă diverse utilizări şi caroserii, de la mici van-uri de livrări, la modele pentru pasageri. Va avea o autonomie de 150 km şi un preţ de bază de 10.000 de euro.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.