Cât costă un drum de la Oslo până la Londra? 5 euro, dacă mergi cu o Tesla Model S. VIDEO

Tesla lucrează intens ca să împânzească lumea cu reţeaua Supercharger, care oferă încărcări gratuite pentru proprietarii de modele Tesla. Ca sa vadă dacă funcţionează, prezentatorul din videoclipul de mai jos a pornit la un drum de peste 2.000 km.

Cât costă un drum de la Oslo până la Londra? 5 euro, dacă mergi cu o Tesla Model S. VIDEO Cât costă un drum de la Oslo până la Londra? 5 euro, dacă mergi cu o Tesla Model S. VIDEO

Robert Llewelyn, prezentatorul emisiunii Fully Charged (s-ar putea să-l ştii şi din showul de televiziune Scrapheap Challenge), a luat o Tesla Model S şi şi-a pus în gând să meargă cu berlina electrică din Oslo până la Londra.

Zis şi făcut. după mai bine de 2.000 km parcurşi, britanicul a reuşit să ajungă la destinaţie folosind încărcătoarele din reţeaua Supercharger (care oferă curent gratis pentru proprietarii de modele Tesla), precum şi cele oferite de hoteluri. La sfârşitul călătoriei, costul combustibilului a fost de doar cinci euro, bani plătiţi la un hotel din Germania pentru folosirea prizei pentru maşini electrice.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.