Cea mai aşteptată comparaţie: maşină electrică vs... maşină electrică

Cine e mai tare: Tesla Model S sau Tesla Model S? Da, vorbim de o cursă de drag-race între două maşini identice... Credeţi că rezultatul va fi acelaşi? Mai bine pregătiţi pariurile: cea roşie sau cea neagră?

Tesla Model S e, probabil, cea mai popularizată maşină electrică pe internet în acest moment. Practic, berlina electrică a lui Elon Musk nu are nevoie de reclamă, deoarece internetul e plin de filmuleţe în care proprietarii îşi laudă maşinile în diverse moduri.

După ce recent am văzut cum Tesla Model S îi ţine piept unui Corvette într-o cursă de drag race, acum e cazul să vedem cum se comportă Tesla Model S împotriva... altei Tesla Model S. Exact, o rivalitate simplă, dar cu un final pe care vă lăsăm să-l urmăriţi în continuare:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.