Chinezii dau lovitura: iată cât costă maşina electrică low-cost Lifan 320e

Cam cât de puţin credeţi că poate costa o maşină electrică la ora actuală? Pun pariu că veţi rămâne foarte surprinşi când veţi vedea despre ce sumă este vorba în cazul lui Lifan 320e. Care e mai ieftin chiar şi decât cel mai ieftin Logan...

Chinezii dau lovitura: iată cât costă maşina electrică low-cost Lifan 320e Chinezii dau lovitura: iată cât costă maşina electrică low-cost Lifan 320e

Lifan 320e este o nouă maşină electrică lansată recent de firma auto chinezească şi ”riscă” să devină cunoscută ca fiind cea mai ieftină maşină electrică de serie mare din lume datorită preţului aproape incredibil de mic: 43.800 yuan.

Ceea ce, în moneda europenilor, s-ar traduce în circa 5.600 euro. Cinci mii şase sute de euro! Cam cât un Logan achiziţionat prin programul RABLA, doar că Lifan 320e e maşină electrică.

Nici măcar o maşină electrică second hand nu are un preţ aşa de mic precum Lifan 320e...

Pe lângă Lifan 320e, producătorul chinez va mai lansa până la finalul anului încă două modele care vor utiliza aceeaşi tehnologie de propulsie electrică: 100e este un mic vehicul care poate fi condus şi fără permis, iar 520e e o maşină mai încăpătoare (bazată tehnic pe defunctul Citroen ZX din 1991...).

Dar care este secretul preţului atât de mic al lui Lifan 320e? Citiţi mai multe detalii pe Ecoprofit.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.