Copilul-minune al maşinilor electrice, Renault Zoe, a atins borna 100.000 de unităţi produse

Studiile anunţă creşterea numărului de maşini electricie ...

Copilul-minune al maşinilor electrice, Renault Zoe, a atins borna 100.000 de unităţi produse Copilul-minune al maşinilor electrice, Renault Zoe, a atins borna 100.000 de unităţi produse

Renault a anunţat astăzi că a atins cifra de 100.000 de unităţi produse ale modelului Zoe. Fabricat în uzina din Flins (Franţa), unde a fost produs şi legendarul Renault 12, din care a derivat Dacia 1300, micul „diamant” electric a trecut doar 100.000 de exemplare.

Un număr neimpresionant având în vedere că maşina se produce din 2012 şi ajutorul de stat pentru achiziţionarea unui automobil electric.

Studiile anunţă creşterea numărului de maşini electricie vândute anual, care va reprezenta în curând un sfert din vânzările de vehicule noi în ţările dezvoltate. 

Citeşte şi - Renault ZOE ZE40: 400 km autonomie pentru o nouă revoluţie electrică

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.