Dedicată micilor întreprinzători ecologişti: noua utilitară electrică VW e-Load Up!

La un an de la prezentarea sub formă de concept a versiunii utilitare VW e-Up!, iată că nemţii lansează pe piaţă şi varianta de serie, botezată intuitiv VW e-Load Up!. Dar nu la Salonul Auto Paris 2014...

Dedicată micilor întreprinzători ecologişti: noua utilitară electrică VW e-Load Up! Dedicată micilor întreprinzători ecologişti: noua utilitară electrică VW e-Load Up!

Pe baza citadinei electrice VW e-Up!, germanii lansează cu ocazia salonului de la Hanovra dedicat utilitarelor şi o variantă utilitară, VW e-Load Up!, care devine prima utilitară electrică de serie a producătorului german.

Principala modificare faţă de versiunea de persoane ţine de eliminarea banchetei spate, astfel că spaţiul disponibil ajunge la un metru cub, suficient pentru micii întreprinzători care au nevoie de un mijloc de transport rapid şi, foarte important, care să nu aibă costuri de rulare şi de întreţinere mari.

Nu se aşteaptă nimeni ca VW e-Load Up! să transporte ciment...

 

Este adevărat, masa utilă a lui VW e-Load Up! e de numai 300 kg, iar încărcarea rapidă (care în 30 de minute asigură 80% din capacitatea bateriei litiu-ion) duce la o autonomie de circa 100 km. Sunt performanţe mai reduse decât oferă majoritatea utilitarelor de oraş la ora actuală, însă de reţinut că VW e-Load Up! nu consumă carburant şi beneficiază de multe facilităţi în mediul urban, fiind cu propulsie electrică.

Citeşte mai multe despre VW e-Load Up! pe Ecoprofit.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.