Din 2019 Daimler va produce maşini electrice în China. SUV-ul Mercedes-Benz EQC va fi primul

SUV electric Mercedes-Benz EQC va fi produs în China

Din 2019 Daimler va produce maşini electrice în China.  SUV-ul Mercedes-Benz EQC va fi primul Din 2019 Daimler va produce maşini electrice în China. SUV-ul Mercedes-Benz EQC va fi primul

Daimler va începe de anul viitor să producă maşini electrice în China, a afirmat şeful companiei din China, Hubertus Troska. Daimler va începe producţia modelului SUV electric Mercedes-Benz EQC anul viitor, în condţiile în care constructorul de automobile foloseşte motoarele electrice ca o modalitate de a-şi atinge angajamentele stricte anti-poluare de la Beijing. 

Vânzările de autoturisme Mercedes vor continua să crească anul viitor, având în vedere că cererea consumatorilor pentru autoturisme premium a marcat o tendinţă în creştere de vânzări pe cea mai mare piata auto din lume, a declarat Troska. De exemplu, el a spus că clienţii chinezi cumpară în continuare modele high-end Maybach la o rată de 600 de vehicule pe lună. "Suntem absolut pozitivi în ceea ce priveşte dezvoltarea afacerilor anul viitor", a spus Troska.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.