FlixBus şi Greenpeace pun în circulaţie un autocar 100% electric

FlixBus a pus în circulaţie din 25 octombrie

FlixBus şi Greenpeace pun în circulaţie un autocar 100% electric FlixBus şi Greenpeace pun în circulaţie un autocar 100% electric

FlixBus a pus în circulaţie din 25 octombrie, în Germania, un autocar electric care foloseşte energie verde în proporţie de 100%. Încă din luna aprilie FlixBus a devenit prima companie din lume care a testat autocare electrice pe distanţe lungi pe ruta Paris-Amiens, în Franţa. 

Autocarul electric care va circula pe ruta Frankfurt şi Mannheim va reduce cu până la 82 de tone emisiile de dioxid de carbon comparativ cu un model tradiţional, doar în primul an, potrivit unui studiu realizat de atmosfair. Astfel, acest mijloc de transport este unul dintre cele mai sustenabile şi mai ecologice opţiuni de călători pe distanţe lungi.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.