Ford va lansa prima sa maşină electrică în China, iar preţul este foarte atrăgător

Ford plănuieşte să lanseze primul să model electric în China, o versiune a crossoverului compact Ford Territory, la preţul de aproape 29.000 de dolari, informează Automotive News Europe.

Ford va lansa prima sa maşină electrică în China, iar preţul este foarte atrăgător Ford va lansa prima sa maşină electrică în China, iar preţul este foarte atrăgător

Ford plănuieşte să lanseze primul să model electric în China, o versiune a crossoverului compact Ford Territory, la preţul de aproape 29.000 de dolari, informează Automotive News Europe.

După scăderea subvenţiilor de stat, preţul va scădea sub 27.000 de dolari.

Varianta electrică Ford Territory va fi lansată la vânzare spre finalul anului, iar autonomia sa va fi de aproximativ 360 de kilometri.

Ca şi versiunea pe benzină, modelul electric va fi asamblat la fabrica Jiangling Motors, un joint venture Ford din China.

Modelul Territory pe benzină este primul autovehicul de pasageri construit la fabrica Jiangling Motors, care mai produce SUV-ul Everest, modelul Tourneo şi utilitarul Transit.

În acest moment, Ford oferă în China un singur vehicul eletrificat - varianta plug-in hybrid a modelului Mondeo. Maşina e construită la Changan Ford, parteneriatul constructorului american pentru vehicule de pasageri.

Vânzările Ford în China au continuat să scadă în al doilea trimestru cu 28%, la 92.885 de unităţi. Spre deosebire, marca Lincoln a înregistrat o creştere a vânzărilor de 7%, la 12.404 unităţi. Pentru a creşte vânzările, Ford are în plan să lanseze în următorii 3 ani peste 30 de modele noi sau cu îmbunătăţiri, iar cel puţin 10 dintre acestea să fie modele electrificate Ford sau Lincoln.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.