Geely lansează un brand premium de maşini electrice

Geely a lansat Geometry la un eveniment din Singapore.

Geely lansează un brand premium de maşini electrice Geely lansează un brand premium de maşini electrice

Geely, producătorul chinez care a investit în Volvo şi Daimler, a lansat săptămâna aceasta un brand premium de maşini electrice denumit Geometry, scrie europe.autonews.com.

Mişcarea vine în condiţiile în care producatorii de automobile se îndreaptă spre dezvoltarea de vehicule propulsate de alte mijloace decât combustibilii clasici pentru a satisface o creştere preconizată. Totodată lansarea vine în condiţiile în care piaţa auto mondială impune cote de producţie menite să reducă emisiile de co2.

Geometry este gândit în principal pentru piaţa chineză şi va lansa mai mult de 10 modele electrice până în 2025. 

Compania a adăugat că a primit deja peste 26.000 de comenzi la nivel global pentru primul său model, Geometry A.

Versiunea cu cea mai mare autonomie a modelului atinge 500 de km cu o singură încărcare.

Geely a lansat Geometry la un eveniment din Singapore. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.