Investiţie de 10 milioane de dolari în producţia de baterii pentru BMW X5 plug-in hybrid

Producţia noului BMW X5 plug-in hybrid începe în august 2019

Investiţie de 10 milioane de dolari în producţia de baterii pentru BMW X5 plug-in hybrid Investiţie de 10 milioane de dolari în producţia de baterii pentru BMW X5 plug-in hybrid

Uzina BMW Group din Spartanburg, statul Carolina de Sud, şi-a dublat capacitatea de producţie a bateriilor de înaltă tensiune. Propria facilitate de baterii a uzinei produce acum noile baterii de generaţia a patra. Acestea sunt destinate pentru modelele plug-in hybrid ale noului BMW X5 şi ale viitorului BMW X3, produse tot la Spartanburg.

Noua linie de asamblare va putea produce diferite tipuri de baterii din cea de-a patra generaţie pentru a servici gama în expansiune de automobile electrificate. Aceste baterii se bazează pe noul concept de tehnologie care le îmbunătăţeşte suplimentar performanţele.

"Producem baterii la uzina din Spartanburg încă din 2015 - ceea ce face ca BMW Group să fie un pionier pentru mobilitatea electrică în SUA", a declarat Knudt Flor, preşedinte şi director executiv BMW Manufacturing, Co., LLC. În ultimii patru ani, echipa de asamblare a bateriilor de la uzină a produs, în total peste 45.000 de baterii.

Investiţii suplimentare în producţia modelelor BMW X5 şi BMW X3 plug-in hybrid

Între 2015 şi 2018, uzina BMW Group din Spartanburg a produs primele automobile plug-in hybrid de serie, BMW X5 xDrive40e, pentru marca BMW. Producţia noului BMW X5 xDrive45e va începe în august 2019; producţia BMW X3 xDrive30e va demara în decembrie.

De la începutul anului, BMW Group a investit alte 10 milioane de dolari în producţia modelelor plug-in hybrid. 225 de lucrători suplimentari în asamblare au primit pregătire în producţia de automobile electrificate, adăugându-se angajaţilor calificaţi existenţi deja în uzină.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.