Kia va prezenta la Salonul Auto de la Geneva un nou concept car 100% electric

Kia Motors Europe va dezvălui un nou concept car îndrăzneţ, 100% electric, la Salonul Auto de la Geneva 2019, la începutul lunii martie.

Kia va prezenta la Salonul Auto de la Geneva un nou concept car 100% electric Kia va prezenta la Salonul Auto de la Geneva un nou concept car 100% electric

Kia Motors Europe va dezvălui un nou concept car îndrăzneţ, 100% electric, la Salonul Auto de la Geneva 2019, la începutul lunii martie.

Desenat la centrul european de design Kia din Frankfurt, conceptul este o întruchipare vizuală a dorinţei companiei de a continua drumul către lumea captivantă a electrificării auto.

"Designul auto este despre cucerirea inimii, pentru a o face să bată din ce în ce mai repede - şi  credem că nu există absolut niciun motiv pentru care ar trebui să se schimbe acest lucru doar pentru că maşina este electrică", spune Gregory Guillaume, Vicepreşedinte de Design al Kia Motors Europe.

“Am dorit să proiectăm un automobil 100% electric care nu doar să înlăture îndoielile con-sumatorilor în ceea ce priveşte autonomia, performanţa, reţelele de reîncărcare şi comporta-mentul dinamic, dar şi un automobil care întoarce privirile atunci când trece pe stradă şi îţi trezeşte pasiunea atunci când îl conduci", explică Guillaume. "De aceea, conceptul nostru 100% electric este proiectat nu numai pentru a vă creşte pulsul, ci şi pentru a semnaliza abordarea noastră emoţională asupra electrificării".

Kia va dezvălui noul său concept car pe 5 martie 2019.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.