Maşină de poliţie Tesla nevoită să abandoneze urmărirea unui suspect deoarece a rămas fără baterie

Rămas fără energie exact când nu trebuie.

Maşină de poliţie Tesla nevoită să abandoneze urmărirea unui suspect deoarece a rămas fără baterie Maşină de poliţie Tesla nevoită să abandoneze urmărirea unui suspect deoarece a rămas fără baterie

Rămas fără energie exact când nu trebuie. O maşină de poliţie din Statele Unite a fost nevoită să abandoneze urmărirea unui suspect, după ce maşina Tesla cu care oamenii legi patrulau a rămas fără baterie. Suspectul era căutat într-un caz de crimă, scrie Digi24.

Nu se ştie exact motivul pentru maşina Tesla Model S 85 nu avea bateria complet încărcată şi a pierdut curent atât de repede tocmai când începea urmărirea.

Echipajul a încercat să oprească maşina suspectului, însă acesta a accelerat pentru a scăpa de poliţie. Şoferul a observat la scurt timp că mai avea o autonomie de 10 kilometri. Alte maşini au intervenit şi s-au angajat în urmărire, însă aceasta a fost oprită după 10 minute pentru că suspectul conducea haotic şi exista un risc ridicat de a lovi alte maşini.

Citeşte şi 

Cum ştii când te lasă frânele. Care este secretul pentru curăţarea eficientă a plăcuţelor

A doua ţară din Europa care elimină limita de 130 km/h pe autostrăzi

Aproape 3.000 de maşini BMW şi Mini noi ruginesc într-un cimitir auto din Vancouver

Momentul în care un pickup Ford 6x6 nu e în stare să urce o mică rampă - VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.