Maşină de poliţie Tesla nevoită să abandoneze urmărirea unui suspect deoarece a rămas fără baterie

Autor: Marius Vișan 27 sept. 2019 Mașini electrice
Maşină de poliţie Tesla nevoită să abandoneze urmărirea unui suspect deoarece a rămas fără baterie

Rămas fără energie exact când nu trebuie. O maşină de poliţie din Statele Unite a fost nevoită să abandoneze urmărirea unui suspect, după ce maşina Tesla cu care oamenii legi patrulau a rămas fără baterie. Suspectul era căutat într-un caz de crimă, scrie Digi24.

Nu se ştie exact motivul pentru maşina Tesla Model S 85 nu avea bateria complet încărcată şi a pierdut curent atât de repede tocmai când începea urmărirea.

Echipajul a încercat să oprească maşina suspectului, însă acesta a accelerat pentru a scăpa de poliţie. Şoferul a observat la scurt timp că mai avea o autonomie de 10 kilometri. Alte maşini au intervenit şi s-au angajat în urmărire, însă aceasta a fost oprită după 10 minute pentru că suspectul conducea haotic şi exista un risc ridicat de a lovi alte maşini.

Citeşte şi 

Cum ştii când te lasă frânele. Care este secretul pentru curăţarea eficientă a plăcuţelor

A doua ţară din Europa care elimină limita de 130 km/h pe autostrăzi

Aproape 3.000 de maşini BMW şi Mini noi ruginesc într-un cimitir auto din Vancouver

Momentul în care un pickup Ford 6×6 nu e în stare să urce o mică rampă – VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide