Maşinile Tesla primesc Netflix şi YouTube

Tesla Model 3, Model S şi Model X vor primi un update la sistemul de infotainment pentru ca aceasta să includă Netflix şi YouTube.

Maşinile Tesla primesc Netflix şi YouTube Maşinile Tesla primesc Netflix şi YouTube

Tesla Model 3, Model S şi Model X vor primi un update la sistemul de infotainment pentru ca aceasta să includă Netflix şi YouTube.

Anunţul a fost făcut de Elon Musk pe Twitter, iar acesta a spus că maşinile Tesla vor oferi o experienţă unică datorită scaunelor confortabile şi a sistemului de sunet surround.

Aplicaţiile Netflix şi YouTube vor putea fi utilizate doar atunci când maşina este parcată, însă Tesla inteţionează să updateze sistemul pentru a permite utilizatorilor să le folosească oricând, odată ce maşinile complet autonome vor fi aprobate de autorităţi.

După cum subliniază Endgadget, Tesla Model 3 va oferi cea mai bună experienţă de vizionare, pentru că are ecranul sistemului de infotainment poziţionat pe orizontală, în timp ce Model S şi Model X au ecranul dispus pe verticală.

Este posibilă ca Netflix şi YouTube să fie disponibile pe maşinile Tesla începând cu luna august.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.