MINI a publicat primele schiţe cu noul model complet electric

BMW Group a anunţat deja dezvoltarea ...

MINI a publicat primele schiţe cu noul model complet electric MINI a publicat primele schiţe cu noul model complet electric

MINI a lansat două schiţe de design cu primul model complet electric al brandul britanic. Una din imagini arată grila automobilului. Cea de-a doua schiţă arată designul roţilor care va fi preluat de la MINI Electric Concept - prezentat anul trecut. Roţile preiau motivul barei de accent de pe grila radiatorului şi adaugă propria lor notă asimetrică.

BMW Group a anunţat deja dezvoltarea unui automobil de serie MINI cu propulsie exclusiv electrică. Primul dintre aceste MINI cu tren de rulare acţionat de baterii, produse pe scară largă, va fi disponibil cu începere din 2019 - exact la 60 de ani de la lansarea modelului Mini clasic. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.