Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S - o nouă identitate pentru primul SUV hibrid plug-in

Cu ocazia Salonului Auto Paris 2014, japonezii de la Mitsubishi prezintă studiul Outlander PHEV Concept-S, care nu face altceva decât să prefigureze faceliftul pe care SUV-ul hibrid plug-in îl va primi în curând.

Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S - o nouă identitate pentru primul SUV hibrid plug-in Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S - o nouă identitate pentru primul SUV hibrid plug-in

A treia generaţie Mitsubishi Outlander are multe calităţi pe care le caută familiştii, oferind mult spaţiu, până la 7 locuri, un bun compromis între comportamentul rutier şi cel în afara asfaltului, precum şi un bun raport preţ/echipare. Însă foarte mulţi consideră că Outlander nu stă bine la capitolul design.

Lucru valabil şi pentru varianta hibridă plug-in Outlander PHEV. Care, în ciuda faptului că reprezintă o premieră pentru lumea SUV-urilor, datorită sistemului său de propulsie, rămâne în umbră din cauza unui aspect prea cuminte.

Studiul pe care japonezii îl prezintă cu ocazia Salonului Auto Paris 2014 remediază acest aspect, ba chiar într-un stil impresionant. Deoarece noua imagine de marcă îi conferă lui Outlander PHEV o puternică individualitate, dar îi şi accentuează impresia de robusteţe, ba chiar şi de eleganţă.

Mai multe detalii despre Outlander PHEV Concept-S, pe Ecoprofit.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.