Modelul care ar putea prefigura un viitor campionat WRC E. Pentru maşini electrice!

Se numeşe Peugeot 207 Rally-e şi e concepută de echipa Stohl Racing. Da, echipa fostului campion din WRC, Manfred Stohl. Şi da, acest ”leu” electric va alerga în WRC. V-am făcut curioşi?

Modelul care ar putea prefigura un viitor campionat WRC E. Pentru maşini electrice! Modelul care ar putea prefigura un viitor campionat WRC E. Pentru maşini electrice!

Probabil mulţi vă amintiţi de dominaţia lui Peugeot în WRC, prin Marcus Gronholm şi modelul 206. La mai bine de 10 ani distanţă, marca franceză va face din nou furori în raliuri - însă nu aşa cum v-aţi imagina.

În primul rând, firma Peugeot nu prea are legătură oficială cu subiectul nostru. Iar modelul 207 de faţă nu va fi condus de vreun mare campion de WRC al zilelor noastre. Şi atunci, unde este factorul WOW?

Peugeot 207 Rally-e va asigura o atmosferă electrizantă pe specialele de WRC. Serios, electrizantă!

 

Ei bine, această maşină a fost preparată de echipa Stohl Racing, care i-a adaptat un sistem de propulsie electrică, 207 Rally-e având tracţiune integrală, performanţe fenomenale şi un sistem inedit pentru baterie.

Dacă vreţi să aflaţi mai multe despre atuurile acestei maşini de curse, citiţi mai multe detalii pe Ecoprofit.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.