Modelul MINI integral electric va fi produs în Anglia şi va avea baterii germane

Uzina BMW Group din Dingolfing se pregăteşte pentru o cerere mai mare

Modelul MINI integral electric va fi produs în Anglia şi va avea baterii germane Modelul MINI integral electric va fi produs în Anglia şi va avea baterii germane

Uzina BMW Group din Dingolfing se pregăteşte pentru o cerere mai mare de trenuri de rulare electrice. Astfel, pentru producţia de baterii destinate modelului MINI integral electric se investesc câteva zeci de milioane de euro în măsurile de structură şi în instalaţii.

În partea vestică a fabricii de componente 2.2 de la Dingolfing, o suprafaţă de aproximativ 6.000 de metri pătraţi va fi utilizată pentru fabricarea modulelor de baterii şi pentru linia de montaj a bateriilor. În prezent, primele sisteme sunt construite şi apoi testate.

Modelul MINI integral electric va fi produs de la finalul anului 2019 în sudul Angliei, la uzina din Oxford. Bateriile pentru automobil vor proveni de la noua secţie de acumulatori de la Dingolfing, iar motoarele electrice de la uzina BMW Group din Landshut. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.