Noua jucărie pe roţi a lui Jay-Z este o Tesla

Monştrii din garajul rapperului american au un nou colocatar, unul care nu împărtăşeşte slăbiciunea celorlalţi pentru combustibil. Tesla Model S „black-on-black” nu putea să arate mai bine.

Noua jucărie pe roţi a lui Jay-Z este o Tesla Noua jucărie pe roţi a lui Jay-Z este o Tesla

Lui Jay-Z îi place negrul şi nu se sfieşte s-o spună în cântecele sale - I had Benzes 'fore you had braces // The all black Maybach but I'm not a racist // Inside's whiter than Katy Perry's face is, recită Jay în Pound Cake. În plus, fanii auto probabil că nu au uitat de videoclipul Otis în care îşi face de cap, alături de Kanye, cu un Maybach (poţi spune deja că există o relaţie deosebită între Jay-Z şi Maybach). Dacă ai uitat, iată aici un reminder

„They say I'm crazy, well, I'm 'bout to go dumb again // They ain't see me cause I pulled up in my other Benz // Last week I was in my other other Benz”

În ciuda CARnagiului de mai sus, lui Jay îi plac mult maşinile - garajul lui găzduieşte un Excelero, un Bugatti Veyron Grand Sport, un Pagani Zonda, un Rolls Royce Phantom, un Ferrari F430 Spider şi un Porsche 911 Carrera Cabriolet. Asta fără să luăm în calcul şi SLR-ul şi Royce-ul Silver Cloud II al soţiei sale, Beyoncé. 

După toată opulenţa din enumeraţia de mai sus, vine vestea-surpriză: cea mai recentă achiziţie a lui Jay-Z (de fapt, a fost cadou de la Beyoncé) este un Model S de la Tesla. De fapt, rectific: este cel mai frumos Model S pe care l-am văzut. Nu pentru că e al lui Jay-Z, ci pentru că este atât de impunător încât se poate încadra între celelalte maşini de sute-de-mii-de-euro-bucata fără probleme. 

Poate că nu este cea mai scumpă maşină din garajul Z (la 93.400 $ în versiunea de top este, de fapt, cea mai ieftină), însă este cea mai rapidă electrică din lume. Aşteptăm cu interes versuri despre veleităţile lui Model S.

P.S.: ce s-a întâmplat cu clişeul maşini-cu-diamante-şi-off-roadere-cu-uşi-scissors?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.