Noua jucărie pe roţi a lui Jay-Z este o Tesla

Autor: Andrei Ştirbu 12 mai 2014 Mașini electrice
Noua jucărie pe roţi a lui Jay-Z este o Tesla

Lui Jay-Z îi place negrul şi nu se sfieşte s-o spună în cântecele sale – I had Benzes ‘fore you had braces // The all black Maybach but I’m not a racist // Inside’s whiter than Katy Perry’s face is, recită Jay în Pound Cake. În plus, fanii auto probabil că nu au uitat de videoclipul Otis în care îşi face de cap, alături de Kanye, cu un Maybach (poţi spune deja că există o relaţie deosebită între Jay-Z şi Maybach). Dacă ai uitat, iată aici un reminder

„They say I’m crazy, well, I’m ‘bout to go dumb again // They ain’t see me cause I pulled up in my other Benz // Last week I was in my other other Benz”

În ciuda CARnagiului de mai sus, lui Jay îi plac mult maşinile – garajul lui găzduieşte un Excelero, un Bugatti Veyron Grand Sport, un Pagani Zonda, un Rolls Royce Phantom, un Ferrari F430 Spider şi un Porsche 911 Carrera Cabriolet. Asta fără să luăm în calcul şi SLR-ul şi Royce-ul Silver Cloud II al soţiei sale, Beyoncé. 

După toată opulenţa din enumeraţia de mai sus, vine vestea-surpriză: cea mai recentă achiziţie a lui Jay-Z (de fapt, a fost cadou de la Beyoncé) este un Model S de la Tesla. De fapt, rectific: este cel mai frumos Model S pe care l-am văzut. Nu pentru că e al lui Jay-Z, ci pentru că este atât de impunător încât se poate încadra între celelalte maşini de sute-de-mii-de-euro-bucata fără probleme. 

Poate că nu este cea mai scumpă maşină din garajul Z (la 93.400 $ în versiunea de top este, de fapt, cea mai ieftină), însă este cea mai rapidă electrică din lume. Aşteptăm cu interes versuri despre veleităţile lui Model S.

P.S.: ce s-a întâmplat cu clişeul maşini-cu-diamante-şi-off-roadere-cu-uşi-scissors?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide