Noul prototip electric Honda va avea un display care se extinde pe toata lăţimea bordului - FOTO

Varianta prototip a acestui vehicul electric va fi dezvăluită pe 5 Martie 2019 la Salonul Auto de la Geneva.

Noul prototip electric Honda va avea un display care se extinde pe toata lăţimea bordului - FOTO Noul prototip electric Honda va avea un display care se extinde pe toata lăţimea bordului - FOTO

Honda a dezvăluit o imagine cu interiorul noului său prototip electric. Acesta a fost inspirat de conceptul Urban EV lansat la Salonul Auto de la Frankfurt, în 2017.

Interfaţa şoferului prezentată în imagine se extinde pe toata lăţimea bordului şi prezintă elemente de design cursive şi tehnologii intuitive pentru utilizator.

Varianta prototip a acestui vehicul electric va fi dezvăluită pe 5 Martie 2019 la Salonul Auto de la Geneva.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.