O bancă din România a achiziţionat 14 autovehicule electrice Volkswagen

Compania deţine în prezent o flotă de 24 de maşini electrice.

O bancă din România a achiziţionat 14 autovehicule electrice Volkswagen O bancă din România a achiziţionat 14 autovehicule electrice Volkswagen

Volkswagen a livrat o flotă de 14 autovehicule electrice către ProCredit Bank România, bancă orientată spre susţinerea întreprinderilor mici şi mijlocii, se arată într-un comunicat al constructorului auto.

ProCredit Bank deţine în prezent o flotă de 24 de maşini, planificând tranziţia spre o flotă formată exclusiv din maşini electrice şi hibrid în următorul an.

De asemenea, la începutul acestui an, Volkswagen a livrat 58 de maşini Passat GTE, modelul hibrid plug-in, către Carrefour România.

Începând cu luna iulie a acestui an, clienţii noi Volkswagen au acces gratuit în toate staţiile reţelei e-charge Renovatio, dezvoltatorul primei reţele publice de staţii de alimentare destinată vehiculelor electrice, timp de 1 an de zile, în limita a 10.000 km. În prezent, această reţea numără 37 de puncte de reîncărcare, dintre care 22 includ soluţii de încărcare rapidă.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.