Opel va lansa două modele electrice în 2020

Opel va începe să producă versiuni full-electrice ale SUV-ului Mokka X şi Van-ului Vivaro

Opel va lansa două modele electrice în 2020 Opel va lansa două modele electrice în 2020

Opel va începe să producă versiuni full-electrice ale SUV-ului Mokka X şi van-ului Vivaro, începând din 2020, scrie autonews.com

Mai mult, Opel va începe în prima jumătate a anului viitor să primească comenzi şi pentru o versiune electrică a modelului Corsa şi pentru o versiune hybridă a SUV-ului Grandland X. Corsa va fi vândută la un preţ competitiv, pentru a şi-o putea permite cât mai mulţi oameni, a declarat Michael Lohscheller, CEO al Opel. 

Lohscheller a mai spus că versiunile Mokka şi Vivaro, alimentate de baterii, demonstrează că marca Opel "depune eforturi maxime în electrificarea portofoliului". 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.