Oraşul european cu cea mai mare flotă de BMW i3 pentru car sharing din lume

Automobilul va putea fi închiriat de către clienţi prin aplicaţia Innogy go!

Oraşul european cu cea mai mare flotă de BMW i3 pentru car sharing din lume Oraşul european cu cea mai mare flotă de BMW i3 pentru car sharing din lume

Oraşul Varşovia şi furnizorul de energie Innogy vor găzdui cea mai mare flotă de BMW i3 de car-sharing din lume. Innogy go! este primul serviciu de car-sharing din capitala Poloniei. Acesta va cuprinde 500 de automobile electrice BMW i3, 30 dintre acestea fiind modelul sportiv BMW i3s.

Ambele modele sunt echipate cu pachetul de baterii de înaltă tensiune de 94 Ah, care oferă o autonomie de până la 200 de kilometri. Innogy oferă şi infrastructura de încărcare necesară din oraş şi din jurul acestuia.

Automobilul va putea fi închiriat de către clienţi prin aplicaţia Innogy go!. Preţul per minut va fi de 1,19 zloţi (0,28 euro) pentru BMW i3, respectiv de 1,49 zloţi (0,35 euro) pentru BMW i3s. O zi întreagă de închiriere costă 239 de zloţi (55 de euro).

Primele 15 minute ale călătoriei costă doar un groszy (0,01 zloţi). Şoferii de automobile electrice din Polonia beneficiază de anumite avantaje, precum utilizarea gratuită a benzilor de autobuz şi parcare gratuită în mai multe locuri care în mod normal sunt cu taxă. 

De asemenea, Innogy go! oferă şi o reţea de 30 de staţii de încărcare rapidă de 50 kW. Acestea vor ridica nivelul bateriei până la 80% în doar 40 de minute.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.