Până în 2025, toate maşinile produse de Honda vor fi electrificate

Honda şi-a anunţat la Geneva planurile de electrificare. Compania va muta 100% din vânzările sale din Europa către motoarele electrificate, până în 2025.

Până în 2025, toate maşinile produse de Honda vor fi electrificate Până în 2025, toate maşinile produse de Honda vor fi electrificate

Honda şi-a anunţat la Geneva planurile de electrificare. Compania va muta 100% din vânzările sale din Europa către motoarele electrificate, până în 2025. 

La conferinţa de presă ţinută la începutul Salonului, Tom Gardner, vicepreşedinte Honda Motor Europe, a declarat: "... de când am făcut prima promisiune, în martie 2017, trecerea la electrificare a înregistrat un ritm considerabil. Schimbările climatice continuă să împingă industria auto către surse de mobilitate mai curate."

Dovada suplimentară a ambiţiei de electrificare a Honda a luat forma prototipului Honda e.

Prezentat pentru prima data tot  cu ocazia Salonului de la Geneva, Honda e Prototype previzualizează primul vehicul electric Honda pentru piaţa europeană.

Honda e Prototype va oferi o autonomie de peste 200 km. Viteza de încărcare a bateriei, până la 80% va avea loc în 30 de minute.

Rezervările pentru Honda e Prototype, în Europa, vor începe din vara lui 2019. Până în prezent, Honda a primit 15.000 de potenţiale comenzi pentru Honda e Prototype. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.