Premiera mondială a prototipului electric Honda a fost confirmată pentru Geneva Motor Show 2019

O versiune de serie a maşinii de la Honda va fi comercializată în a doua jumătate a acestui an

Premiera mondială a prototipului electric Honda a fost confirmată pentru Geneva Motor Show 2019 Premiera mondială a prototipului electric Honda a fost confirmată pentru Geneva Motor Show 2019

Honda a confirmat premiera mondială a unui prototip electric la Salonul Auto de la Geneva din martie 2019.

Noul vehicul electric Honda este dezvoltat cu accent pe funcţionalitate, iar schiţa prototipului demonstrează acest lucru printr-un design simplu. Imaginea scoate în evidenţă o legătură clară cu conceptul Honda Urban EV, prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt din 2017.

Debutul este o demonstraţie suplimentară a conceptului "Electric Vision" al Honda, un angajament potrivit căruia două treimi din vânzările europene vor fi dotate cu tehnologie electrificată până în 2025.

O versiune de serie a maşinii va fi comercializată în a doua jumătate a acestui an.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.