Primul model Seat electric

Seat a anunţat primul său model pur electric, iar acesta va fi o versiune a modelului de oraş Mii.

Primul model Seat electric Primul model Seat electric

Seat a anunţat primul său model pur electric, iar acesta va fi o versiune a modelului de oraş Mii.

Seat Mii Electric va fi lansat până la sfârşitul anului, potrivit companiei. Încă nu se ştiu detalii despre preţ, însă Seat spune ca va fi unul dintre cele mai accesibile modele electrice din piaţă. Modelul va putea fi comandat din toamnă.

Nu se ştiu foarte multe informaţii despre acest model, pentru că Seat a anunţat puţine informaţii înainte de lansare şi o singură fotografie.

Cu toate acestea, având în vedere că Seat Mii este frate de concern cu VW Up şi Skoda Citigo, iar cehii au anunţat că vor lansa Citivo-e iV, putem presupune că specificaţiile vor fi aceleaşi, sau foarte asemănătoare. Citigo-e iV are o autonomie de 250 km asiguraţi de bateria de 37 de kw, măsurată în ciclul de testare WLTP, şi un motor electric de 81 CP şi poate accelera de la 0 la 100 km / h în 12,5 secunde. Viteza maximă este de 130 km/h. Citigo-e iV este disponibilă cu un cablu de încărcare CCS care, atunci când este conectat la un încărcător rapid de 40 kW, va umple bateria până la 80% într-o oră, iar primul model electric Skoda va fi construit la uzina VW din Bratislava, Slovacia, unde se produce şi VW E-Up.

Seat spune că Mii Electric va fi primul astfel de model al său, deşi constructorul a lansat în martie un concept electric - el-Born hatchback, despre care a spus că va intra în producţie 2020.

Oricum, Mii Electric pare să fie primul model electric Seat intrat în producţie.

Actualul Seat Mii este echivalentul spaniol al modelelor Skoda Citigo şi VW Up, fiind şi cel mai ieftin model din gama Seat.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.