Primul sistem de trotinete electrice din Bucureşti va fi lansat pe 10 mai

Flow, primul sistem de sharing de trotinete electrice care va ajunge în România, va fi lansat pe 10 mai 2019 cu 500 de trotinete în Bucureşti.

Primul sistem de trotinete electrice din Bucureşti va fi lansat pe 10 mai Primul sistem de trotinete electrice din Bucureşti va fi lansat pe 10 mai

Flow, primul sistem de sharing de trotinete electrice care va ajunge în România, va fi lansat pe 10 mai 2019 cu 500 de trotinete în Bucureşti.

„Vom ajunge la 1.000 de trotinete electrice în Bucureşti până în iulie, respectiv la 3.000 până la sfârşitul anului 2019 în Bucureşti, Cluj şi Timişoara. Investim un milion  de euro şi aşteptăm venituri de 300.000 de euro în primul an“, a spus omul de afaceri Bogdan Enoiu, unul dintre acţionarii companiei.

Potrivit lui Enoiu, în prima fază vor fi instalate 200 de dock-uri pe un traseu central şi în aglomerările de birouri. Apoi urmează, progresiv, un parteneriat cu primăria pentru parcuri şi metrou.

Într-o discuţie anterioară cu Ziarul Financiar, Iulian Pădurariu, un alt acţionar al Flow, a explicat că trotineta electrică este unul dintre vehiculele cu cea mai mare rată de acceptabilitate şi folosire din ultimul deceniu, trendul luând naştere în urmă cu aproximativ doi ani în San Francisco.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.