Renault Twizy, disponibil în România de la 7.000 de euro

Renault a lansat în România modelul 100% electric Twizy, cvadriciclul pe care francezii mizează în lupta pentru supremaţia în mobilitatea urbană.

Renault Twizy, disponibil în România de la 7.000 de euro Renault Twizy, disponibil în România de la 7.000 de euro

Renault Twizy a ajuns şi în România, unde clienţii interesaţi de cvadriciclul 100% electric pot alege între două variante disponibile. Mai exact, Twizy este oferit în versiunea Urban 45 (cvadriciclu uşor), cu un preţ de plecare de 7.000 de euro cu TVA, şi în versiunea Urban 80 (cvadriciclu greu), la preţul de pornire de 7.700 de euro cu TVA.

Ce trebuie să ştie însă cei interesaţi de achiziţionarea unui Twizy este că pentru chiria bateriei vor trebui să scoată din buzunar 30 de euro cu TVA pe lună, pentru un rulaj de 2.500 km/an.

O altă soluţie de achiziţionare este oferită de sistemul de leasing operaţional, prin intermediul Renault France: pentru o sumă începând de la 194 de euro cu TVA pe lună timp de 36 de luni pentru chiria şasiului şi a bateriei, cu un avans de 15% şi rulaj anual de 10.000 km.

Pentru sumele menţionate mai sus, clienţii primesc următoarele dotări standard: airbag frontal, frâne cu disc pe toate roţile sau imobilizator electronic codat, centuri de siguranţă, sistem de dezaburile şi pre-echipare audio, tapiţerie rezistentă la apă plus două torpedouri şi două spaţii de depozitare în spate, cu volum de 31, respectiv 55 de litri.

Uşile cu deschidere verticală, jantele de aliaj, acoperişul panoramic şi senzorii de parcare formează lista de dotări opţionale. Mai jos aveţi la dispoziţie fişa tehnică a cvadriciclului Renault Twizy:

Dimensiuni - 2,34 m lungime, 1,24 m lăţime

Accelerare 0-45 km/h - 6 secunde

Autonomie - 100 km, în ciclul urban ECE-15

Timp de încărcare completă bateriei - 3 ore şi 30 de minute, de la orice priză de 220 V

Variante de motorizare - 4kW şi 13 kW

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.