Seat îşi va lansa al doilea model electric în 2020 - GALERIE FOTO

Constructorul spaniol Seat va lansa al doilea model electric din gama sa anul viitor.

Seat îşi va lansa al doilea model electric în 2020 - GALERIE FOTO Seat îşi va lansa al doilea model electric în 2020 - GALERIE FOTO

Constructorul spaniol Seat va lansa al doilea model electric din gama sa anul viitor. Modelul este bazat pe conceptul El-Born prezentat în 2019 la Salonul Internaţional Auto de la Geneva şi va folosi platforma modelului Volkswage I.D. Hatch, informează CarScoops.

Platforma VW a fost construită special pentru modele electrice şi noul model Seat electric ar putea oferi o autonomie de până la 420 km.

Propulsorul care dezvoltă 201 CP va oferi modelului El-Born capacitatea de a realizat sprintul până la 100 km/oră în 7,5 secunde.

Varianta de top ar urma să fie echipată cu o baterie de 62 kWh cu încărcare rapidă, iar nivelul de 80% ar putea fi obţinut în 47 de minute.

La exterior, Seat El-Born va avea o grilă plină, blocuri optice asemănătoare cu alte modele Seat şi jante de 20 de inchi.

Interiorul ar urma să aibă un sistem de infotainment cu ecran tactil şi diagnoală de 10 inchi, orientat către şofer, dar şi un cockpit digital. Portbagajul ar urma să ofere 380 de litri de spaţiu.

Seat El-Born va avea funcţii de condus autonom nivelul 2, ceea ce va însemna că va putea accelera, frâna şi vira în anumite situaţii.

Preţul de vânzare este estimat la 28-33.000 de euro.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.