Serviciul Lime ajunge în România. Primele 1.000 de trotinete electrice se vor putea închiria în Bucureşti

Lime, companie americană care furnizează servicii de închiriere pentru trotinete electrice, intră pe piaţa din România printr-un parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti, conform Profit.ro.

Serviciul Lime ajunge în România. Primele 1.000 de trotinete electrice se vor putea închiria în Bucureşti Serviciul Lime ajunge în România. Primele 1.000 de trotinete electrice se vor putea închiria în Bucureşti

Lime, companie americană care furnizează servicii de închiriere pentru trotinete electrice, intră pe piaţa din România printr-un parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti, conform Profit.ro. Pentru început, compania va oferi o flotă de 1.000 de trotinete electrice în Capitală, care vor fi amplasate la toate gurile de metrou, în zonele adiacente parcărilor publice, parcuri, grădini şi pe lângă centre culturale precum teatre, muzee şi biblioteci.

În acest moment, Lime aşteaptă redactarea actului de colaborare cu Primăria Bucureşti, acesta urmând a fi supus la vot pentru aprobare în Consiliu.  Lime are un parteneriat internaţional şi cu Uber, deci există posibilitatea interconectării serviciilor de închiriere de trotinete cu serviciul de ride-sharing deja existent. De asemenea, Bolt, fostul Taxify, oferă în alte ţări trotinete electrice pentru închiriere din aplicaţie, serviciu care ar putea fi introdus şi în România. Lime este integrat inclusiv în Google Maps în anumite regiuni în care serviciul este prezent.

Citeşte mai departe pe Go4it.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.