Succesorul lui Citroen C4 va primi propulsie electrică

Citroen va lansa un succesor pentru C4, însă noua generaţie va fi oferită şi cu o variantă de propulsie electrică, informează CarScoops.

Succesorul lui Citroen C4 va primi propulsie electrică Succesorul lui Citroen C4 va primi propulsie electrică

Citroen va lansa un succesor pentru C4, însă noua generaţie va fi oferită şi cu o variantă de propulsie electrică, informează CarScoops.

Un purtător de cuvânt al Citroen a declarat pentru CarScoops că maşina va primi un tren de rulare electric, care îi va permite să concureze alături de modele precum Nissan Leaf şi Volkswagen ID.3.

Noul model va fi construit pe platforma modulară CMP a grupului PSA, folosită şi pentru modelele Peugeot 208 şi Opel Corsa, renunţând la arhitectura EMP2 utilizată de Peugeot 308.

Se pare că succesorul lui C4 nu va renunţa la motoarele cu combustie internă, ci va fi livrat în continuare alături de variante diesel şi pe benzină, pentru a fi elibil să concureze în clasa compactă cu modele precum Volkswagen Golf, Ford Focus, Renault Megane sau Hyundai i30.

Totodată, noul model ar putea fi redenumit, oficialii companiei referindu-se la succesorul lui C4 drept "noul hatchback Citroen".

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.