Surse: Volkswagen va împărţi platforma MEB pentru vehicule electrice cu Ford

Ford şi Volkswagen au ajuns la un acord pentru a dezvolta împreună tehnologiile autoturismelor electrice şi autonome.

Surse: Volkswagen va împărţi platforma MEB pentru vehicule electrice cu Ford Surse: Volkswagen va împărţi platforma MEB pentru vehicule electrice cu Ford

Ford şi Volkswagen au ajuns la un acord pentru a dezvolta împreună tehnologiile autoturismelor electrice şi autonome, a declarat o sursă familiarizată cu acest subiect. 

Volkswagen va împărţi platforma MEB pentru vehicule electrice cu Ford, a spus sursa, citată de reuters.com. Consiliul de supraveghere Volkswagen urmează să discute despre această alianţă cu Ford la o reuniune care va avea loc pe 11 iulie 2019.

Un purtător de cuvânt al companiei VW a refuzat să comenteze detaliile unei potenţiale alianţe, dar a spus că discuţiile cu Ford progresează bine. Un purtător de cuvânt al Ford a spus: „Discuţiile noastre cu Volkswagen continuă. Discuţiile au fost productive în mai multe domenii...".

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.