Tesla se pregăteşte să crească producţia cu o nouă fabrică în China

Producţia poate atinge cifra de 500.000 de vehicule pe an la nivel global în acest an.

Tesla se pregăteşte să crească producţia cu o nouă fabrică în China Tesla se pregăteşte să crească producţia cu o nouă fabrică în China

Tesla se pregăteşte să crească producţia de vehicule electrice, după ce a înregistrat livrări record în al doilea trimestru din 2019, conform autonews.com. Compania face pregătiri pentru a creşte producţia la fabrica din Fremont, California, se arată într-un e-mail trimis angajaţilor de preşedintele Tesla, Jerome Guillen.

Tesla a înmânat clienţilor peste 95.200 în al doilea trimestru din acest an, depăşind punctul de referinţă de 90.700 raportat pentru ultimul trimestru al anului 2018.

Tesla produce toate vehiculele la uzina din Fremont, dar produce baterii la Gigafactory de lângă Reno, Nevada.

Acţiunile companiei Tesla au scăzut în acest an cu 31%, reducând valoarea de piaţă a companiei la 41 miliarde de dolari.

Producţia în China

Tesla a declarat că intenţionează să producă „în mod semnificativ" mai mult decât cele 360.000 până la 400.000 de vehicule pe care compania se aşteaptă să le livreze în 2019.

Producţia poate atinge cifra de 500.000 de vehicule pe an la nivel global în acest an - dacă fabrica Tesla din apropierea oraşului Shanghai se va deschide la începutul trimestrului al patrulea.

În conformitate cu e-mailul lui Guillen, multe părţi ale liniei de asamblare din China sunt deja pregătite să înceapă lucrul.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.