Tesla se pregăteşte să crească producţia cu o nouă fabrică în China

Autor: Marius Vișan 10 iul. 2019 Mașini electrice
Tesla se pregăteşte să crească producţia cu o nouă fabrică în China

Tesla se pregăteşte să crească producţia de vehicule electrice, după ce a înregistrat livrări record în al doilea trimestru din 2019, conform autonews.com. Compania face pregătiri pentru a creşte producţia la fabrica din Fremont, California, se arată într-un e-mail trimis angajaţilor de preşedintele Tesla, Jerome Guillen.

Tesla a înmânat clienţilor peste 95.200 în al doilea trimestru din acest an, depăşind punctul de referinţă de 90.700 raportat pentru ultimul trimestru al anului 2018.

Tesla produce toate vehiculele la uzina din Fremont, dar produce baterii la Gigafactory de lângă Reno, Nevada.

Acţiunile companiei Tesla au scăzut în acest an cu 31%, reducând valoarea de piaţă a companiei la 41 miliarde de dolari.

Producţia în China

Tesla a declarat că intenţionează să producă „în mod semnificativ” mai mult decât cele 360.000 până la 400.000 de vehicule pe care compania se aşteaptă să le livreze în 2019.

Producţia poate atinge cifra de 500.000 de vehicule pe an la nivel global în acest an – dacă fabrica Tesla din apropierea oraşului Shanghai se va deschide la începutul trimestrului al patrulea.

În conformitate cu e-mailul lui Guillen, multe părţi ale liniei de asamblare din China sunt deja pregătite să înceapă lucrul.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide