Tesla va începe producţia Model Y în 2020. Cât va costa noul SUV electric

Tesla a confirmat că producţia Model Y va începe în toamna anului viitor, potrivit CarScoops.

Tesla va începe producţia Model Y în 2020. Cât va costa noul SUV electric Tesla va începe producţia Model Y în 2020. Cât va costa noul SUV electric

Tesla a confirmat că producţia Model Y va începe în toamna anului viitor, potrivit CarScoops.

Constructorul de maşini electrice a prezentat noul său SUV în martie, dar nu s-a decis unde va produce maşina până la finalul celui de-al doilea trimestru.

Într-un final, a început pregătirea producţiei la fabrica sa din Freemont, California, iar compania crede că noul model va avea un succes mai mare decât Model 3.

O perioadă, Tesla lua în considerare să producă Model Y la fabrica sa din Nevada. Totodată, va construi Model Y şi la viitoarea sa fabrică din Shanghai, China, dar probabil aceste modele vor fi destinate pieţei locale.

Tesla va oferi la vânzare Model Y în variantele Standard Range, Long Range, Dual Motor AWD şi Performance. Modelul de bază va avea un preţ de 39.000 de dolari, în timp ce varianta de top Performance va începe de la 61.000 de dolari.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.