Un nou record pe Nurburgring: cel mai mic... consum?! VIDEO

Cine obţine un record pe Nurburgring, are şanse să iasă în evidenţă mult mai bine, iar vânzările sunt destul de mult influenţate. Să vedem dacă următorul record obţinut de Toyota pe Nurburgring vă va atrage atenţia suficient.

Bun, acum, după ce aţi urmărit video-ul de mai sus, ce am reţinut? Că un model Toyota Prius Plug-In a fost folosit pe Nurburgring, cu o viteză medie de 40 mph (adică vreo 64 km/h), timpul de parcurgere a unei ture fiind de 20 de minute şi 59 de secunde.

Nu vă lăsaţi înşelaţi de efect, maşina are vreo 60 km/h...

Şi că, la un moment dat, computerul de bord a indicat un consum de 698 mpg (adică 0,34 litri/100 km!). Fascinant, extraordinar, nemaipomenit! Dar... e şi o ”şmecherie” la mijloc - şi anume faptul că, fiind o maşină hibridă plug-in, Prius-ul de faţă a parcurs o parte din circuit doar în regim electric, fără a consuma benzină.

Şi uite asta este ”şmecheria” prin care s-a obţinut un consum atât de mic...

Aşadar, nu e genul de record pe care l-a obţinut, de exemplu, împrospătatul Renault Megane RS 275 Trophy R (care a parcurs o tură de Nurburgring de vreo trei ori mai rapid, dar cu un consum de zeci de ori mai mare...). Dar pentru cine pune mai mult preţ pe rezultatul final, şi nu pe cum s-a ajuns acolo, putem spune că Toyota a obţinut un record remarcabil, nu?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.