Un oficial VW a anunţat care va fi modelul electric care va costa 18.000 de euro

Declaraţiile lui Matt Renna, vicepreşedintele Volkswagen North American Region, au dezvăluit misterul

Un oficial VW a anunţat care va fi modelul electric care va costa 18.000 de euro Un oficial VW a anunţat care va fi modelul electric care va costa 18.000 de euro

Volkswagen a anunţat la începutul lunii noiembrie că plănuieşte să lanseze un subcompact crossover la circa 18.000 de euro în cadrul gamei de maşini electrice. Jurnaliştii americani de la insideevs.com au aflat şi despre ce model este vorba. 

Într-un interviu acordat de Matt Renna, vicepreşedintele Volkswagen North American Region (NAR) la Salonul Auto de la Los Angeles oficialul a explicat că Volkswagen se referea la următoarea generaţie e-Up.

Volkswagen va moderniza bateria lui e-Up pentru a oferi o autonomie mai mare, iar acest vehicul nu va ajunge în ţările din SUA, urmând să fie disponibil doar în Europa. Oficialul nu a putut oferi data lansării, însă zvonurile susţin că noul vehicul electric de 18.000 de euro ar putea avea debutul cândva în 2020. 

Noul e-Up nu va folosi platforma MEB a Grupului Volkswagen, care va susţine întreaga gamă I.D.

Chiar dacă e-Up va fi un vehicul electric foarte plăcut, totuşi este exculs că ar putea pune probleme unui competitor ca Tesla, aşa cum se zvonea. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.