Un Porsche 911 primeşte motor electric de la Tesla cu 700 de CP - GALERIE FOTO

Fanii care aşteaptă cu nerăbdare lansarea lui Taycan vor avea o surpriză

Un Porsche 911 primeşte motor electric de la Tesla cu 700 de CP - GALERIE FOTO Un Porsche 911 primeşte motor electric de la Tesla cu 700 de CP - GALERIE FOTO

În timp fanii aşteaptă cu nerăbdare lansarea lui Taycan, primul Porsche full electric, o companie de tuning a mutat un motor electric de 700 de CP al unei Tesla pe un Porsche 911 din 1977. Masina în cauză a fost prezentată la SEMA 2018 la standul Toyo, fiind creaţia celor de la StreetFighter LA.

Instalarea sistemului de propulsie cu emisii zero a fost, probabil, foarte simplă, deoarece nu a necesitat modificări ale caroseriei sau şasiului. Despre motorul electric se spune că produce un număr impresionant de cai: 700.

Nu există detaliile legate de bateria care alimentează motorul electric şi nici despre cât de repede ajunge maşina la 100 de km/h.

Pentru a deveni mai vizibil printre maşinile modificate expuse la SEMA, acest 911 Coupe a primit, de asemenea, şi câteva modificări la exterior şi interior. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.