Un Porsche 911 primeşte motor electric de la Tesla cu 700 de CP – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 08 nov. 2018 Mașini electrice

În timp fanii aşteaptă cu nerăbdare lansarea lui Taycan, primul Porsche full electric, o companie de tuning a mutat un motor electric de 700 de CP al unei Tesla pe un Porsche 911 din 1977. Masina în cauză a fost prezentată la SEMA 2018 la standul Toyo, fiind creaţia celor de la StreetFighter LA.

Instalarea sistemului de propulsie cu emisii zero a fost, probabil, foarte simplă, deoarece nu a necesitat modificări ale caroseriei sau şasiului. Despre motorul electric se spune că produce un număr impresionant de cai: 700.

Nu există detaliile legate de bateria care alimentează motorul electric şi nici despre cât de repede ajunge maşina la 100 de km/h.

Pentru a deveni mai vizibil printre maşinile modificate expuse la SEMA, acest 911 Coupe a primit, de asemenea, şi câteva modificări la exterior şi interior. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide