Vara asta ai primul cabriolet 100% electric: Bluesummer

Cum adică, păi nu Tesla Roadster a fost primul cabriolet electric din lume? Parţial adevărat. Însă maşinuţa albastră de faţă este primul cabriolet cu patru locuri şi propulsie 100% electrică. Are, însă, o ”hibă”: îl poţi conduce, dar nu-l poţi cumpăra. Motivul?

Vara asta ai primul cabriolet 100% electric: Bluesummer Vara asta ai primul cabriolet 100% electric: Bluesummer

Bluesummer face parte din categoria vehiculelor care pot fi utilizate numai în cadrul programelor de car-sharing - cum este Bluecarsharing în Franţa. Deci ne pare rău pentru cei care ar vrea să-şi cumpere această maşină: nu se poate. Însă avem o veste bună pentru cei care vor vizita în această vară Coasta de Azur, Monaco sau Cannes. Pentru că acolo veţi putea închiria noul Bluesummer.

Hai, repede, pe Coasta de Azur dacă vrei să fii primul care-şi face selfie cu primul cabriolet electric! :)

 

Şi acum să facem cunoştinţă mai îndeaproape cu acest ”Méhari” modern (întreabă-i pe bunici sau pe părinţi despre Citroen Méhari, dacă nu l-ai căutat încă pe Google...). Bluesummer este un cabriolet cu dimensiuni reduse şi filosofie spartană, oferind patru locuri şi un portbagaj de 200 de litri, mai mult decât suficient pentru escapadele la mare.

Bluesummer se vrea foarte fun şi, având garda la sol uşor înălţată, îţi permite să te aventurezi pe drumeagurile neasfaltate sau pe plaje. Autonomia maximă promisă se cifrează la 200 km, însă viteza maximă de numai 110 km/h ar trebui să fie un indiciu pentru faptul că Bluesummer e departe de a fi o maşină sportivă - găseşti aici mai multe poze şi caracteristici tehnice.

Serios, te gândeşti la familie când vezi un Bluesummer sau la cluburi de noapte şi distracţie pe plajă?

 

Deci, nu uita, dacă ajungi vara asta prin sudul glamour al Franţei şi te plimbi cu o bombonică Bluesummer, neapărat să ne trimiţi şi nouă selfie-uri cu primul cabriolet cu 4 locuri 100% electric!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.