VW spune că până în 2035 jumătate din maşinile sale vândute din China vor fi modele electrice

Până în 2035 jumăate din vânzările Volkswagen Group din China vor fi new energy vehicles (NEV's), a anunţat CEO-ul Herbert Deiss într-o conferinţă din Boao, China.

VW spune că până în 2035 jumătate din maşinile sale vândute din China vor fi modele electrice VW spune că până în 2035 jumătate din maşinile sale vândute din China vor fi modele electrice

Până în 2035 jumăate din vânzările Volkswagen Group din China vor fi new energy vehicles (NEV's), a anunţat CEO-ul Herbert Deiss într-o conferinţă din Boao, China.

VW intenţionează să ofere 14 modele electrificate în China începând de anul acesta.

Până în 2028, jumătate din cele 22 de milioane de maşini electrice VW planificate vor fi produse în China.

VW are companii joint-venture în China cu FAW Group, SAIC Motor şi JAC.

Fabricile SAIC-VW din Anting şi FAW-VW din Foshan vor începe anul viitor să producă maşini electrice bazare pe platforma MEB a grupului german, cu o producţia combinată de 600.000 de unităţi. Totodată, JAC şi brandul VW Seat dezvoltă împreună o platformă pentru maşini electrice mai mici.

VW a anunţat ulterior că intenţionează să vândă 400.000 de maşini NEV în China în 2020, iar până în 2025 vânzările ar urma să crească la 1,5 milioane de unităţi.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.