Salonul Auto Frankfurt 2015 - toate lansările importante de la IAA 2015

Ediţia cu numărul 66 a Salonului Auto Frankfurt are loc în perioada 17-27 septembrie 2015. Ca să îţi fie mai uşor să urmăreşti noutăţile, vom aduna aici cele mai importante modele lansate în cadrul IAA 2015.

Salonul Auto Frankfurt 2015 - toate lansările importante de la IAA 2015 Salonul Auto Frankfurt 2015 - toate lansările importante de la IAA 2015

Salonul Auto Frankfurt 2015, sau IAA Cars 2015, va fi deschis pentru public în perioada 17-27 septembrie, iar presa va avea acces în zilele de 15 şi 16 septembrie. Noi vom aduna pe această pagină cele mai importante noutăţi de la salonul auto german şi o vom actualiza de fiecare dată când vor apărea informaţii noi.

Premierele de la Frankfurt 2015, pe mărci:

ALFA ROMEO

AUDI

​BENTLEY

BMW

BORGWARD

​BUGATTI

DACIA

DS

FERRARI

FIAT

HONDA

HYUNDAI

JAGUAR

​KIA

​LAMBORGHINI

​LEXUS

MERCEDES-BENZ

MINI

NISSAN

OPEL

PEUGEOT

PORSCHE

RENAULT

ROLLS-ROYCE

SEAT

SKODA

SMART

 

SUZUKI

TOYOTA

VOLKSWAGEN

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.