GALERIE FOTO. Noul Lexus 500h LC: sportiv, stilat, hibrid

Cea de-a doua versiune a gamei LC coupe de la Lexus se numeşte 500H LC, şi este un hibrid ...

GALERIE FOTO. Noul Lexus 500h LC: sportiv, stilat, hibrid GALERIE FOTO. Noul Lexus 500h LC: sportiv, stilat, hibrid


Cea de-a doua versiune a gamei LC coupe de la Lexus se numeşte 500H LC, şi este un hibrid, informează carscoops.com.

Dezvăluit în mod oficial cu doar puţin timp înaintea Salonului Auto de la Geneva, noul Lexus 500h LC Hybrid este surprins în câteva imagini într-o superbă culoare albastră, iar după cum se laudă oficialii mărci, sistemul Multi Stage Hybrid cu care este dotat, promite o "îmbunătăţire considerabilă a plăcerii de a conduce, mai multă performanţă şi o eficienţă mai mare".

Majoritatea site-urilor de profil fac deocamdată doar speculatii în privinţa detaliitor legate de motorizări, cele mai multe spunând că noul Lexus va fi dotat cu un motor V6 de 3,5 litri, plus un motor electric, care în total, ajung la aproximativ 470 de CP.

Detaliile complete vor fi publicate în cadrul Salonului de la Geneva, dar până atunci ne mulţumim cu cele câteva poze puse la dispoziţie ca teaser.

Click aici pentru Galeria Foto


 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.