Noul Citroen C6 arată fenomenal - GALERIE FOTO

Citroen se pregăteşte pentru lansarea noului C6 ...

Noul Citroen C6 arată fenomenal - GALERIE FOTO Noul Citroen C6 arată fenomenal - GALERIE FOTO

 

Citroen se pregăteşte pentru lansarea noului C6 în China. Potrivit carscoops.com, compania se află deja în procesul de pre-producţie a noului model C6, care va fi disponibil exclusiv pe piaţa locală din China. Producţia va fi asigurată de joint-venture-ul Dongfeng-PSA.

Cu numele de cod X81, noul C6 va fi construit pe platforma PSA EMP2. Iniţial, aceasta va veni cu o serie de motoare turbo de 1,8 litri şi 2,0 litri şi există, de asemenea, o posibilitate de a apărea şi o variantă hibrid. Inspiraţia pe partea de design vine de la conceptul Citroën Metropolis. Dacă totul decurge normal vom vedea noul C6 la Salonul Auto din Beijing din aprilie, iar vânzările pentru acest model vor începe înainte de sfârşitul anului 2016.

Click aici pentru Galeria Foto


 

 

 

 

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.