Britanicii pun sub lupă Sandero. Dacia iese puţin cam ”şifonată”. VIDEO

Britanicii pun sub lupă Sandero. Dacia iese puţin cam ”şifonată”. VIDEO Britanicii pun sub lupă Sandero. Dacia iese puţin cam ”şifonată”. VIDEO

 


Whatcar.com este un site britanic care se ocupă cu testarea maşinilor. Englezii în general au o satsifacţie aparte să critice tot ce este din afara UK-ului, iar despre România ştim cu toţii că nu au o părere foarte bună. Unul dintre cele mai recente teste au fost făcute pe Sandero. În clipul de mai jos puteţi vedea ce are de spus prezentatorul despre Dacia noastră. 

Click aici pentru Galeria Foto
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.