Prostituată prinsă în timp de face sex în maşină, cu un bărbat de 76 de ani. VIDEO

O prostituată în vârstă de 27 de ani din Oklahoma a fost suprinsă...

Prostituată prinsă în timp de face sex în maşină, cu un bărbat de 76 de ani. VIDEO Prostituată prinsă în timp de face sex în maşină, cu un bărbat de 76 de ani. VIDEO

O prostituată în vârstă de 27 de ani din Oklahoma a fost suprinsă în timp ce făcea sex în maşina unui client în vârstă de 76 de ani.

Această partidă nu ar fi fost filmată dacă Brian Bates, cel care a făcut înregistrarea, nu ar fi urmărit prostituatele din oraş cu ajutorul unei drone. El filma cu drona maşinile în care intrau prostituatele şi trimitea înregistrările video la poliţie.

În acest caz, Bates a lansat drona de pe o stradă din apropierea locului în care era parcată maşina în care se afla tânăra, un Ford F-150. 

„Când Zolicoffer şi şoferul au văzut drona, şi-au încetat imediat activitatea şi au părăsit zona”, a declarat un poliţist.

Amanda Zolicoffer a pledat vinovată şi a fost condamnată pentru prostituţie. Ea va petrece un an după gratii.

Bărbatul de 76 de ani, Douglas Blansett, nu a primit încă sentinţa. Legea din Oklohama îi incriminează şi pe cei care plătesc pentru servicii sexuale. 

Sursă: Mirror.co.uk

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.