SHERP ATV, maşina de intervenţie care nu are nicio limită - [VIDEO-FOTO]

În privinţa maşinilor de intervenţie am aflat că ...

SHERP ATV, maşina de intervenţie care nu are nicio limită - [VIDEO-FOTO] SHERP ATV, maşina de intervenţie care nu are nicio limită - [VIDEO-FOTO]


În privinţa maşinilor de intervenţie am aflat că România stă destul de bine. Compania românească Ghe-O Motors a lansat conceptul Rescue, o maşină capabilă să ajungă în cele mai inaccesibile locuri din România.

Acum am aflat că şi Rusia a lansat ceva asemănător. Un camion cu care poţi ajunge în aproape orice loc de pe apă sau de pe uscat, dar cu un preţ pe măsura performanţelor: 50.000 de dolari, informează Truckyeah.jalopnik.com

Denumită SHERP ATVimpresionanta camionetă poate trece peste obstacole înalte de 70 de centimetri, poate merge cu uşurinţă pe apă, întoarce ca un tanc şi poate ieşi cu bine din aproape orice condiţii de off-road. 

SHERP cântăreşte 1.299 de kilograme, 3.35 metri lungime, are un motor diesel de tractor Kubota de 1.5 litri ce dezvoltă 44.3 de CP, atinge o viteză de 45 de kilometri pe oră pe uscat, iar pe apă, în funcţie de viteza vântului, 6 kilometri pe oră. Mai jos puteţi vedea şi un clip video în care SHERP este filmat "la lucru" pe un lac parţial îngheţat din Rusia.

Click aici pentru galeria foto


 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.