SHERP ATV, maşina de intervenţie care nu are nicio limită – [VIDEO-FOTO]

Autor: Marius Vişan acum 6 ani Galerii video

În privinţa maşinilor de intervenţie am aflat că România stă destul de bine. Compania românească Ghe-O Motors a lansat conceptul Rescue, o maşină capabilă să ajungă în cele mai inaccesibile locuri din România.

Acum am aflat că şi Rusia a lansat ceva asemănător. Un camion cu care poţi ajunge în aproape orice loc de pe apă sau de pe uscat, dar cu un preţ pe măsura performanţelor: 50.000 de dolari, informează Truckyeah.jalopnik.com

Denumită SHERP ATVimpresionanta camionetă poate trece peste obstacole înalte de 70 de centimetri, poate merge cu uşurinţă pe apă, întoarce ca un tanc şi poate ieşi cu bine din aproape orice condiţii de off-road. 

SHERP cântăreşte 1.299 de kilograme, 3.35 metri lungime, are un motor diesel de tractor Kubota de 1.5 litri ce dezvoltă 44.3 de CP, atinge o viteză de 45 de kilometri pe oră pe uscat, iar pe apă, în funcţie de viteza vântului, 6 kilometri pe oră. Mai jos puteţi vedea şi un clip video în care SHERP este filmat „la lucru” pe un lac parţial îngheţat din Rusia.

Click aici pentru galeria foto


 

 

Citește și...


Marius Vişan
Marius Vişan
Marius Vişan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2009, când a început cursurile Facultăţii de Jurnalism. Contactul cu maşinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obţinerea permisului auto, iar pasiunea a culminat în anul ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide