Salonul Auto Geneva 2015 - toate lansările de la Geneva Motor Show 2015

Ediţia din 2015 a Salonului Auto Geneva se anunţă una destul de bogată în lansări de modele noi. Iată ce au pregătit producătorii auto pentru salonul auto european care se desfăşoară în fiecare an în Elveţia.

Salonul Auto Geneva 2015 - toate lansările de la Geneva Motor Show 2015 Salonul Auto Geneva 2015 - toate lansările de la Geneva Motor Show 2015

Salonul Auto Geneva 2015 e deschis pentru public în perioada 5-15 martie 2015, iar zilele de 3 şi 4 martie sunt dedicate presei. Iată ce noutăţi au pregătit mărcile auto pentru Salonul Auto Geneva 2015. Acest dosar va fi actualizat pentru a cuprinde toate lansările importante.

Premierele de la Geneva 2015, pe mărci:

ASTON MARTIN

AUDI

BENTLEY

  • Bentley Continental GT

BMW

BORGWARD

CITROËN

DACIA

FERRARI

FIAT

  • Fiat Doblo facelift

FORD

GTA

  • GTA Spano 2.0

HONDA

HYUNDAI

INFINITI

KIA

KOENIGSEGG

LAMBORGHINI

LAND ROVER

LEXUS

LOTUS

MAZDA

MCLAREN

MERCEDES-BENZ

MITSUBISHI

NANOFLOWCELL

NISSAN

OPEL

PEUGEOT

PHIARO

PORSCHE

QOROS

  • Qoros 3 City SUV

RENAULT

ROLLS-ROYCE

SCUDERIA GLICKENHAUS

SEAT

SKODA

SSANGYONG

SUZUKI

TOYOTA

VOLKSWAGEN

VOLVO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.